Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Monday, November 21, 2005

Hastayim!!

Aslinda yazacak hic birseyim yok butun gun uyudum hastayim midem yaniyor bogazimi tahris etti yutkunamiyorum yemek bile yiyemiyoorum karnimda coook ac!
Saolsun kocacim camasirlari yikamaya gitti bana hamileligimde cok yardimci olmaya basladi Allah ondan razi olsun.Bu gario memlekette camasirmakinesi evlerde olmuyor olanda 1950 den kalma modeller artik dusnun nasil yikiyor yarim saat yikanan camasirdan ne kadar temiz olmalari beklenirki birde deterjanlar cok kotu neymis efendim dogal hayati koruma kimyasal atik olmiyacakmis yahuu camasirlar pis kaliyor !!! kesinlikle leke cikaramiyorsunuz onceleri gomleklerin yaka ve kollarini elimde citiler suya bastirir oyle yikamaya goturudum ama simdi o gucum kalmadi yazik kocama idare ediyor artik.
Gecenlerde bir arkadasimiza kahvaltiya gittik cok zengin bir adamin cocuguna bakiyor orda kaliyor ev cok guzel amerikaya geldim geleli guzel bir ev gordum!!bulasik makinesi Bosch du hani bu bizim bildigimiz gibi 1 saatte yikayan ve bulasiklari piril piril cikaran turden tum arkadaslar hayran hayran baktik ve resim bile cektik :)) sonrada halimize gulduk herbirimiz Turkiyede bir eli yagda bir eli balda yetisen temizlik icin eve kadin gelen hali vakti yerinde hatta taninmis aile cocuklari!!Bir arkadasimizin annesi kizim siz amerikada yasadiginiza eminmisiniz Afrika olmasin orasi demis!! Turkiyede ne kadarda luks yasiyorduk..Birazdan kocam gelecek ve ben camasir yigintisi icinde kaybolacagim birde utu yapmaya halim olsa!!!
Herseye sukurler olsun elim ayagim tutuyor sagligim cokda kotu degil ve bana yardimci kocam var Rabbime binlerce kez sukurler olsun...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino