Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Tuesday, September 11, 2007

Kolu yanik Prenses:(


Cumartesinden once yazabilseydim bu postu gittigimiz en son ki tatilden bahseder ve bir suru cektigim resimleri yayinlardim.Malesef cok sevincli yazamiyorum bu yaziyi.Yinede herseye sukredip daha beteri olabilirdi diyorum.Sukurler olsun Rabbime beterin den sakindi prensesimi.
Cumartesi sabahi ramazandan onceki haftasonumuz diye daha ozenle hazirlamistim kahvaltiyi.Ama ne oldu hepzi bogazimiza dizildi.Prensesim 5 dakika once koydugum cay dolu bardak nasil oldu hala hatirlamiyorum dokuldu ve tam prensesin sol bilegiyle dirsegi arasina dokuldu.Nasil cirpindi nasil agladi anlatmak bile istemiyorum.Nasil 10 dakika gecmeden acile yetistirdik,nasil olduda yolda sorun yasamadik kirmizi isiklarda bile dortluleri yakip kornaya basip gectim ki cok islek yollardi,hala anlamadim.Allah yardim etti sukurler olsun.Acile gittigimizde prenses ve babasi siriksiklam bense aglamaktan sirilsikam.Okadar korkulu saatler yasadim ki bir daha hatirlamak istemiyorum.Hala ve hala tum pansumanlarda yavrum aglarken bende agliyorum.
Bugunde plastik cerreha giitk sukurler olsun onemli olmadigini 2.dereceden oldugunu iz kalmamasi konusun da soz veremiyeceginiz ama cok kucuk oldugu icin zamanla gececegini soyledi.Icim birazcik rahat etti.
Pansuman yapilmadiginda kizimin bir sorunu yok ayni yaramazliklar devam hatta pazar gunu arkadaslariyla vakit gecirsin diye piknige gitmistik ordada dustu buseferde yuzunu gozunu cizdi.Kanlar icindeydi nerdeyse.Onu tekrar oyle gorunce gozlerime inanamadim.Yavrum yazik duserken suratini koruyamamis eli aciyor diye.Simdi cok daha iyiyiz Allaha sukur.Rabbim beterinden korusun insallah.Sizde dua edin biran once iyilessin prenses.
Tabi buarada yeni bir kelime ogrendi: Accu_acidi!
Pansuman yaparken de Bitti bitti diye agliyor.

6 Comments:

Blogger Koyubeyaz said...

Offffff gecmisler olsun. VAllahi okurken benim kalbim sıkıstıki seni hic dusunemiyorum.Neyseki hersey gecti allah daha beterinden saklasin. Zaten geldimi ust uste gelir hersey cok uzuldum. tekrar tekrar gecmis olsun...

Wednesday, 12 September, 2007  
Blogger gunlukcugum said...

cok gecmis olsun rabbim tum kazalardan korusun yavrularimizi(amin)

Monday, 17 September, 2007  
Blogger zumrutuanka said...

Koyubeyazcim tesekkur ederim.Simdi daha iyi kolu bu cumada tekrar kontrolumuz var.Pansumanlarda artik fazlada aglamiyor.Zeynebcigimede cok cok gecmis olsun.

Rana Eslem Gulmez hosgeldin oncelikle.Amin.Kimsenin basina vermesin rabbim.Sayfana bakmaya calistim ama sifreli sanirim.Beklerim yine insallah:)

Tuesday, 18 September, 2007  
Blogger CaDı said...

Canim cok cok cok gecmis olsun, ben o aciyi daha taze yasadim, hic unutamiyorum. Allah beterinden saklasin, var ya ablam okumus sayfani o soyledi, icim eridi duyunca. Eminim kucuk oldugu icin iz falan kalmaz, operim cok ikinizide..

Wednesday, 19 September, 2007  
Blogger CaDı said...

Bu arada ablamda yorum yazmayi denemis, anonim oldugu icin olmamis, o da cok gecmis olsun diyor..

Wednesday, 19 September, 2007  
Blogger Mademoiselle said...

Coook gecmis olsun cok. Benim hala internetim yok ve bugun sizi cok ozledigimi dusunerek kutuphaneye geldim ve blogunuzu okumak istedim. Umarim doktorun soylediginden bile cabuk iyilesir prensesin kolu.

Thursday, 20 September, 2007  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino