Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Thursday, January 29, 2009

Cok soguuuuukkkkk!!!

Kar en cok Kivircik icin eglenceli:)))
Kar yemege bayiliyor...

Saturday, January 24, 2009

Ben prennesim sen annesin!


Bu resim 2008 son gunlerin de kasabahayati'ndan Elvan'lara (Ipek) gittigimizde cekmistim.Bizim kivircik Beray'a ablalik yapiyor elindeki ip gibi seyler boyunu olcuyor!Sanirim elbise dikecek:)
Prenses olmaya cok merakli kizim her gordugu prenses temali seyleri istiyor en cok ta bu ara eldiven istiyor.Dorali olanlari ise kardesime alalim mi anne diye soruyor(oysaki cinsiyetini henuz bilmiyoruz)
Kardesini simdiden cok sevmis gibi gozukuyor surekli kardesim ne zaman cikicak yaz gelince mi diye soruyor.Gobegim den iceri bakiyor aaaa bak bana el salliyor diyor:))) Dun bir arkadasa kahvaltiya gitmistim baska bir arkadasta vardi o da hamile!.Onun da kivircikdan buyuk kizi var!Icerde ne konustularsa birden kosarak geldiler annneeeee senin karnini mi yaracaklar kardesim oyle mi cikacak???Biz tabiii dumurr!!Ne cevap vericez ne diyecegiz sasirdik.Sadece hastaneye gidecez orda cikicak kardesin dedim.Simdilik geceistirdik ama gercekten ne cevap vericem bilmiyorum!
Dun kahvaltiya gitmek icin cok geciktim ve cok acele hareket ediyordum.Yasi geregi herseye neden? diye soran kivircigim.Yine soracak birsey buldu.Bende gecistirmek icin iste oyle dedim!"Anne lutfen bana cevap ver benimle konusman gerekiyor" dedi.Ben de ki yuz ifadesi ???"??!!!!!????!!!!!:))))) seklindeydi.
Unutmadan yazayim kardesinin isminin Kalem olmasini istiyor bide kardes!
Biraz da bizim kocakafali ufakliktan haber vereyim.Bugun itibariyle 20 haftalik!Sanirim pek bi tembel cunku hala hareket hissetmiyorum yada soyle de olabilir Kivirciktan kalma yaglar ve kilolar yuzunden ben henuz hissedemiyor olabilirim.Yani benim kocakafalinin sucu yok!

Monday, January 12, 2009

Happy day to you!


10 ocak da 3. dogum gununu buyuk bir krizle kutladik!Krizle diyorum cunku kivircik icin huy degistirme donum noktasiydi! taaa ki pastasini kesene kadar.Onun disinda hersey cook guzel ve eglenceliydi en azindan cocuklar icin!
3 gundur ustunde ki elbiseyi sadece yatarken cikartiyor.Elbisesinin ustun de ki yemek lekelerini tahmin edebilirsiniz artik.

Kivircik buyudu abla oldu.Ne kadar cabuk gecti 3 yil.

Adini sordugunuz zaman "ablayim ben " diyor

Kivircigin 3. dogum gununu 3 kisi olarak kutladik!Ama 4.yas gununu 4 kisi olarak kutliyacagiz(insallah) :)))

Number of online users in last 3 minutes
online casino