Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Wednesday, May 20, 2009

"u u u amcalar bana yardim etti"

Dogum yapacagim hastanenin bahcesin de kosan kivircik:)
Sokakta ki her lalaleyi "himmmm cok cucel kokuyor" deyip koklayan kivircik.


Kendine 2 beden kucuk gelen palyaco kiyafetini israrla giymeye calisan kivircik! " ben palyanco olduuuummmm"


Ucurtma senliginde babasiyla digidik yapip ucurtma ucuran kivircik:) ucurtanin ustun de fok baligi resmi var ama kivircik israrla yunus baligi diyor:))
Artik doguma az kaldi ben de ise heyecan dan ziyade korku basladi!Kivircik bebeklesmeye basladi!" ezmik emmek istiyorum" bebekliginde hic emzik emmemisti bile.Kucagima yatip meme emmek istiyor!Kardesine gelen hediyeleri ilk once o denemeye calisiyor!Kesinlikle yataginda yatmayi istemiyor bana yapisik uyuyor! Insallah duzelir diye coook umud ediyorum!
Dun babasini almaya isyerine gidecektik.Arabaya dogru sokakta yuruyorduk.Kivircik sen kaldirimda bekle ben arabayi acayim dedim o sira da duvarda ki yangin musluklarinin orya gittigini gordum ama onemsemedim ne olabilir ki!!! Birden bir ciglik koptu " anneeeee parmagim s1k1stiiiii" ne oldugunun anlamadan firladim yanina.Parmagi cikartamiyorum evet s1k1smis!Hemen babasini aradim dedigim tek sey cabuk yetis kivircigin parmagi s1k1sti!!!O sirada zenci bir kadin geciyordu( allah ondan razi olsun coook yardim etti) yardim istermisin dedi ne yapacagimi bilmiyorum dedim lutfen yardim et.Cunku kivircik cok siddetli agliyor onu sakinlestirmeye calsiyorum yere oturdum ama bu seferde benim karnimda sanci oldu sanirim stresten!Zenci kadin 9 1 1 ni aradi.Bizim sokagin hemen basinda bir itfayiye istasyonu var zaten oyuzden gelmeleri 2 dakika surmedi sanirim. O sirada kadin bana hereket etirme sakin ol deyip duruyor sanirim telefonda ki konustugu kisi oyle soylemesini istiyor.Birden itfayiye arabasi ambulans ve itfayiye sefinin arabasi geldi! Ben cok korktum simdi poliste gelecek bana soru soracak bir suru sorun olacak diye! Ben zaten itfayiye sefini polis zannetmistim bile!B....nin gelmesi okadar uzun geldiki bana oysa 5 dakika uzaklikta is yeri hatta taksi soforu bile cok hizli surmus arabayi. B... gelince rahaladim biraz. Ama o kadar senaryo yazdim ki kafamda ya koparsa parmak ya kirilirsa ne yapacaklar nasil cikaracaklar.Ben bunlari dusunup aglarken 15 dakika gecmeden parmak ezilmis bir sekilde cikti!!Acile goturmedik bile cunku Allahtan cok ciddi degil di.Parmagini o halde goren kivircik "bant baaaaannnnt bannnt" diye agliyordu:) En ufak bir yarada bantin iyilestirdigine inaniyorda:) Sonra babasina sarilip "u u u amca bana yardim etii. U u abla bana bant verdi" deyip durdu.Bi de oyuncak aldi butun gun onunla oyna di. Gercekten ucuz altalmis olduk.Dun dogurmadiysam artik erken dogurmam!:) Tabi kivircik yaramazliklarina devam ediyor mu ? Hem de tam gaaaaaaz:)

3 Comments:

Blogger Esra said...

Çok geçmiş olsun Kıvırcığa.Gerçekten de ucuz atlatmışsınız canım,Allah korumuş..

Wednesday, 20 May, 2009  
Blogger sumuklubocek said...

cok benzer seyler yasiyoruz zumrutuankacigim... hele de kivircikla ilgili olanlar :)
su bebege gelen kiyafetleri deneme olayi bizde de var ornegin, bantin iyilestirici gucune inanmak da...
bir de bu yaslarda ne olursa parmaga oluyor saniyorum, heryere sokusturuyorlar o minicik parmaklari, cok gecmis olsun, parmagini opuyoruz, bant kadar iyi gelmese de :)
kolay bir dogum diliyorum, gunler gecsin darisi basima :)

Friday, 22 May, 2009  
Anonymous Anonymous said...

Sevgili Esra ve Sumuklubocek cok tesekkur ederiz.Parmagin sagligi gayet yerinde kivircigin yaramazliklarida!!

Zumrutuanka

Tuesday, 26 May, 2009  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino