Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Friday, December 02, 2005

Uykum yok!!!Corek yiyorum!!!!

Duzenim cok bozuldu gece uyuyamiyorum sabahda kalkamiyorum. Oglen 12 den once kalkamiyorum.Onceden sabahlari esimi ben ise birakiyordum son bir kac gundur uyanamadigim icin yapamiyorum hatta aksam da isten aliyordum yazik bugun beni aramamis ve yuriyerek gelmis bu karli havada cok icim acidi cok uzuldum eve geldiginde donmus gibiydi .Bu memleket cok soguk coook Sukurler olsunki evimiz cok guzel isiniyor Allah sogukda kalanlara yardim etsin insallah.

Evet muradima erdim hem karalahana yedim hemde misir ekmegi oh afiyet olsun bana ve bebisime :) Yemege gelen diger misafirlerden karadenizli bir abla haricinde kimse yemedi iyide oldu cunku eve getirmem icin yanimada verdi H... abla saolsun bugun butun gun yine yedim bolbol:) Ellerine saglik H... abla.

Simdide yatakdan acikarak kalktim ve esime yarin icin pisirdigim coreklerden yiyorum.Allah sonumu hayretsin cok kilo aldim cooook.Insallah dogumdan sonra eski halime donerim cok ozledim eski kiyafetlerimi.Birde korkmuyor degilim uzunca bir muddet bu kilolarla kalirsam diye Insallah kortugum basima gelmez.Enazindan Turkiyeye gidene kadar zayiflamam lazim daha vaktim var nasilsa 7 - 8 ay var bu arada zayiflarim INSALLAH

Yarin Urdunlu bir arkadasimin yanina gitmeyi planliyorum(tabii vaktinde uyanirsam)Cok uzuldum kizin haline daha 1 aylik hamile ve bebegi kaybetme tehlikesi varmis surekli yatmasi gerekiyormus bugun konustuk neden beni gormeye gelmiyorsun diye sitem etti uzuldum insallah gidecegim yarin Allahim bebegine ve arkadasima sagliklar verir Insallah guzel guzel hemileligini gecirir bebisini saglikla kucagina alir ( Insallah tum hamileler)

Bugun de benim Prensesim cok zorladi annesini yatsam begenmedi kalksam begenmedi ne yapacagimi sasirdim .Hayirlisiyla saglikli bir alsam kucagima Insallah.

Hala aklim coreklerde bir tane daha yesem birsey olurmu??olmaz dimi ? hadi bana biri olmaz desin lutfeeeeeeeeeenn.......

2 Comments:

Blogger Koyubeyaz said...

Yemeeeeeeeee :) Bende kendime hep boyle bagiriyorummmmm yemeeeee sakin... Bak sonra bebekler dogunca aglicaz ona gore bunu aklina getir ve sakin yemeeee.... Bende mesela ruffles in sadesine takildim bu aralar. Aksam yemeginden sonra koca bir paketi mideye indiriyorum ama artik dur diyorum. Yememeliyim. Hem ellerim sismeye basladim tuzuda azaltmaliyiz. Yemicez dimi soz verrr :)))

Friday, 02 December, 2005  
Blogger zumrutuanka said...

Ben cok tuzlu yemedigim halde ellerim ve ayaklarim cok sisti!39 olan ayak numaram 41 e cikti!!gorsen kocaman bir ayakkabiyla dolaniyorum:))Sevgili koyubeyaz soz vermesem:)))

Saturday, 03 December, 2005  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino