Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Monday, May 15, 2006

Babalar!

Basliktanda anlasilacagi uzere hem babam hemde kayinpederim burdalar.Tabii birde annem 5 aydir bizimle.Dun geldi kayinpeder bana birsuru ciciler getirmis.canim borulcem gondermis hepsini ama ne yazikki bitane borulcem birseyi atlamis ben artik eski kiloda degilim tabii beni 38 beden halimle hatirliyor!Cok uzuldu pantolanlar olmadi dedigimde ama diger bluzlar coook da guzel oldu.Bende o guzelim pantolanlarin icine girme operasyonlarina baslamayi cook istiyorum ama su tatli yeme krizimi bir atlatsam ahh ahhh!!!

Babamla gunlerim cok guzel gecti ama havalar sanki babama inat okadar cok soguduki tekrar isiticiyi acmak zorunda bile kaldik ve hatta bizim dunya paraya yaptirdigimiz araba bozuldu!Hersey tek tek bozuldu sanki baba bize yenisi al der gibi:)) Canim babam araba almayi teklif etti ama ben istemedim esimde istemiyor bizim icin masraf yapmalarini.Zaten bu konuda cok canim s1kk1n!Buda ayri bir mesele!

Gelin olmakda cok zor birde karsinizda cok sert gorunumlu ama pamuk kalpli bir kayinpeder varsa.Ama anlamadigim dun Turkiyeden gelirken yaninda birini getirmisti onun yaninda bana cidden kayinpederlik yapti biraz bozulmadim degil ama ben kalbinin temizligini biliyorum.

Dedelerin prensesle bulusmasida gorulmeye degerdi.Babamin kucagina gittiginde gulucukler sacti.Diger dedesinin kucaginda sus pus oldu!Akilli kizim benim biliyor hangi dedeye simaracagini.

Sabah kayinpeder babami aldi goturdu tabii biz kaldik annemle yanliz.Ya ben abartiyormuyum ne ama istiyorumki her an babam yaninda olsun hep eskisi gibi kucagindan inmiyeyim simarayim onunla yatayim ama olmuyor tabii artik hem prenses var hemde artik ben kocaman kadin olmusum ne ayip!!!Niye yaaa ben babamla yatmak istiyorum yaaa!!!!Olmaz efendim sen evli barkli coluk cocuklusun !!!Ama ya niyee yaaa!!!Cok agladim coook!!Ben eski hayatimi istiyorum prensesde olsun tabii ondan da vazgecemem!

Evet bu aralar birsey farkettimki cocugun olunca kendinde bile vazgeciyorsun.Hersey onun rahati icin degisiyor.Carsamba gunu annem babam ve kayinpeder gezerek abimin yanina gidecekler prenses olmasa bende onlara takilacaktim ama simdi yollarda rahat edemezdiye sonradan ucakla gidecegim.Evet tamam gidecegim ama 2 - 3 gun babamdan ayri kalacagim ki bu beni uzuyor!Allahim daha kotu acilar ayriliklar vermesin Insallah (AMIN) sanirim bu benim simarikligim birazcikda!!

Sevgili kayinpederimin yeni kitaplari basilmis reklam asamasina da gelmisler.Hayirlisiyla iyi satislar olur insallah.

Simdilik bukadar insallah birdaha uzun bir ara vermiyecegim tabii babamla cikacagim tatile kadar:))

Nekadarda babama duskunum bazen ben bile buna bozuluyorum annemi dusundukce cunku benimde kizim var ve o da ilerde babasina duskun olacak tipki annesi gibi!Ama onun zahmetini ceken benim ne demisler Analar ceker zahmeti babalar bilmez kiymeti!!!

1 Comments:

Blogger CaDı said...

Seni okudukça benzer özelliklerimiz olduğunu farkediyorum. Bende babamı çok özledim ama dediğin gibi zahmetimizi de annemiz çekti. Ahh ahh bende babamın saçlarımla kuş yuvası yapmasını özledim:/

Tuesday, 16 May, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino