Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Thursday, May 04, 2006

Dis Doktoru!

Sonunda disciye gidebildim!Gidebildim diyorum cunku sabah evden dis doktoruna gitmek icin cikmistik ama O doktorun temizligine guvenemedigim icin butun bir gun baska bir doktor aradik.Sonunda hic ummadigimiz bir mahallede bulduk.Oldukca guzel bir yer en onemliside temiz olmasi.Cok sukur kurtuldum agridan simdilik gecici birseyler yapti diliyorum beni Turkiye ye goturebilir bu sekilde.Birkez daha gordumki bu ulke bazi konularda 3.Dunya ulkelerinden de kotu.Turkiye yi 5 sene sonradan takip ediyor.Kimse inanmaz bana ama gercekten oyle,discide ki aletleri gormelisiniz Turkiye de olsa asla kimse gitmez disciye birara acaba doktor kerpetenlemi disime bakacak diyede dusunmedim degil!Neyse artik bitti agri kaldi yamuk agiz:) yaptigi igne yuzunden yanagim sis agzim yamuk:) kocam ben bu gece eve gelmiyeyim diyor!!

2 Comments:

Blogger CaDı said...

Ahh canım, çok üzüldüm inan ki! Çook geçmiş olsun. Demek orada doktorlar hem pahalı hemde iyi değil. Ben de benim doca için burada bi merkez buldum ama henüz fiyat sormadım, korkuyorum:)

Friday, 05 May, 2006  
Blogger zumrutuanka said...

Ah Cadicim inan burdakilerden daha da guzeldir suphen olmasin!!Annem bazen "Burasi Amerika olduguna eminmisiniz"diyor!!!

Friday, 05 May, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino