Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Tuesday, September 23, 2008

Lay llay loooom Biz ucaga binecegiz:))

Sanirim anlasildi eveeeet biz Turkiye ye gidiyoruuuuuuzzzzz:))))
Agzim kulaklarimda insalah boyle devam eder cunjku Turkiyeye gidislerim hep guzel ama donuslerim de hep bir suru sorun yasanmis sinir olunmus donuyorum. Insallah lutfeeeeen Allahim bu sefer boyle olmasiiin.Ve kocisde dediki heeeep annenlerde kal bizimkilerde 2 hafta bile kalsan yeter dedi insallah sonradan telefonda fikrini degistirmezler!!!!

Ve asil inanamadigim ve beni coook heyecanlandiran direk Ankaraya gidiyorum.Yani bu nedemek iner inmez babamin kollarina kosacagim demek:)))) Nasil da guzel olacak INSALLAH.Abimde geliyor bayramda heeep beraber olacaz.Kivircikla Cin ali bakalim ev de bizi delirtecekmi?

Buarada dun belli oldu yani 21 eylul de insallah 23 eylulde gidiyoruz.12 kasim da da donecegiz.Dun hazirlanmaya basladim utu camasir ve buzluk icin borek corek.Bu sefer hiiic hediye goturmuyorum zamanim yok alicak hemde gecen sefer diskapinin tokmagina bile almistim cok kiymete gectigine inanmiyorum!!!Aileme alicam ve aldim o kadar bencede yeter!!

Dunden beri kivircik hadi gidelim usaga(ucak) kacacak bizi bekliyor deyip duruyor.Bugun nasil zapdedicem bilmiyorum.Birazdan da bayramlik almaya cikiyorum...Herkese iyi bayramlar simdiden cok zamanim olurmu yazarmiyim bilmiyorum.Ankara da olan arkadaslr varsa gorusmeye hazirim:))Istanbul icin soz veremiyorum.!!!.Istediginiz varsa 1 gun surem var hemen alirim dert etmeyin soyleyin yeter:)))))
Turkiye den bildirmek uzere simdilik Hoscakaliiiiinnnnj

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino