Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Wednesday, February 11, 2009




Yukardaki resimler en son Turkiye ziyaretinden.Babamla Kivircik carpisan arabalardalar.Ama babam belki birsey olur diye hic bir yere carpmadan kullandirdi arabayi:))
Buaralar burda havalar gercekten bahar gibi.Biz de kendimizi sokaklara atmistik ki ne oldu Kivircik hasta oldu.Cok ciddi degil Allaha sukur ama cok oksuruyor.
Haftaya part-time olarak Kivircigi krese veriyorum insallah.Yol benim icin cok uzun ama yinede deger diyorum cunku ev de artik ben oyaliyamiyorum.Bir de ustune herzaman ayni enerjide olamiyorumki artik.Sirt agrilarim, mide yanmalarin, nefes daralmalarim erken de olsa basladi.Zaten kendi de cok istiyor boyama kitaplarini cantasina koyup okula gidecem ben diyor.Ama bu sirada benimde okula gitmemi istiyor:))
Simdiden kardesini cok seviyor.Surekli karnimi opuyor.Insallah bu sevgi hic bitmez!
Cok sukur tuvalet problemimiz bitti.Tam 2,5 yasinda cisten kurtuldum 3 yasindada kakadan.Tabi bu rahatligim sadece 4 ay surecek.Yine onumde en az 2 sene var!!!
Unutmadan ekliyeyim bizim kalem bebek erkek!Kivircigin istegi oldu erkek olsun,adi kalem olsun bide Selim gibi olsun(arkadasin oglu cok seviyor).

2 Comments:

Blogger Esra said...

Baban zoru başarmış:)
Bizimki de okula gitmek çok istiyor ama yanında durmalıymışım ben de:)Hayırlı olsun şimdiden okulunuz..
kres maceralarını bekleriz..

Wednesday, 11 February, 2009  
Blogger sumuklubocek said...

Zumrutuankacigim cok sevindim yorumuna hemen cevap da yazdim sana... Buralarda oldugunu ve bebis heyecanini da paylasacagimizi bilmek ne guzel!

Wednesday, 11 February, 2009  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino