Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Friday, May 19, 2006

Tatil Basliyor:)

Yarin 3:45 pm de ucuyoruz prensesle ilkkez ayrilacagiz babasindan icimiz biraz buruk!Ben ne kadar ozel ve guzel gecirmeye calissam da bugunu sevgili kocamin yaptiklarini anlatayim.Sabah isten erken gelecem diye cikti 7:30 pm de geldi neyse dedim butun bir aksam var ailece guzel vakit geciririz hani havada duzeliyor gezeriz biraz diye dusunurken yemekten sonra hemen cikti gece yarisi balkabagina donusmeden gelir insallah.Gelde simdi sinir olma!!Neyse dedim insallah yarin guzelce kahvalti yapariz sonra havaalanina gideriz derken ya yarin cok isim var seni baskasi biraksa!!!!ya bu nasil is anlamiyorum ben mi cok duygusalim yada benim kocam cokmu realist anlamadim ya!!!Icim icimi yiyor zaten simariklikmi yapiyorum niye gidiyorumki vs. diye dusunurken simdide oh olsun gideyim 2 hafta ozler insallahda kiymetimizi anlar diye dusunmeye basladim.2 hafta kizini goremiyecek diye ben uzulurken ya ne olacak ozlerim tabi ama kahretmem kendimi diyor.Yok yok ben yillar gecsede anlamiyacagim bu adami vesselam..

Bugun prensesim cok huysuzdu hic kucagimdan inmedi ve bana valizimi bile hazirlatmadi.Simdi dunya is beni bekliyor ama ben burda post yaziyorum:) Bulasiklar makineye girecek tabii once temizler yerine yerlesmeli,valiz son haline getirelecek sevgili kocamin pantolonu yikanacak evet evet elde!cunku simdi 1 tane pantolan icin laundry inemem sonra prensesin oyuncaklari mamasi vs cantalara sigdirilmaya calisilacak.Anladigim birsey oldu cocukla yolculuga cikmak cok zormus!!ev supurulecek ki geldigimde daha beter halde olmasin!!yemek yapilacak sevgili kocama ama evde sadece ispanagin oldugunu dusunursek kocanin pek hosuna gitmeyecek yinede yapacagim:)))Yarin olacak tek basima kahvalti yapip son hazirliklardan sonra hala bir digital makinem olmadigi icin arkadasa gidilip makinesi alinacak.Burdan sesleniyorum sevgili kocammm hani bana almadigin dogum hediyesi varya digital camera alsan diyorum ve evde resimleri basacabilecegim minik bir studyo icinde azicik para versen:))) hani hiiic fena olmaz:))

Simdi prenses uyurken ben islerimin basina donsem iyi olacak.Saniyorum 4-5 hazirana kadar yokum buarada blog okurum ama yazmaya firsat bulurmuyum bilmiyorum buldugum ilk firsatta yazarim belki tatil resimlerimide eklerim Simdilik Hoscakalin....

2 Comments:

Blogger CaDı said...

Demek izne çıkıyorsun Zümrüt Hanım:)
Kocalar genelde aynı oluyo, o yüzden arada bi kaçmak güzel oluyor. Hem biraz kafanı dinlersin hemde birbirinizi özlersiniz. Ben öyle yapıyorum!
Seni özleyeceğim, iyi tatiller:))

Saturday, 20 May, 2006  
Blogger zumrutuanka said...

Cadicim tesekkur ediyorum ozlenecegimi bilmekde guzel.Ama firsat budukca yazarim en azindan seni okur yorum yazarim sevgiyle...

Birde aklima gelmisken sanirim ayni maya degil cunku benim tanidigimin iki cocugu var ama ikiside gurcu isimli.Ve oglu simdi kocaman olmus olmali 18 yasinda flandir belkide:)

Saturday, 20 May, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino