Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Friday, July 14, 2006

Duzelicek diye beklerken!!!

Bu aralar hersey kotu giderken ve ben herseye ragmen umudumu kaybetmemisken duzelecegini beklerken dahami kotuye gidiyor anlamiyorum!Bugun prensesin 6.aylik kontrolune goturdum.Bizimki pek hareketli pek sevimliydi gulucukler saciyor herseyi yiyor ozellikle de etrafindaki kagitlari.Neyse doktor geldi bakiyor sagina soluna hersey guzel hatta" aaaa oturuyor" (Masaallah)Ya ne var bunda zaten oturuyordu!Sonra bana surekli birseyler soyluyor ya abla yavas ol seni okadarda iyi anlamiyorumki hem biliyorsunki benim anadilim degil bastanda diyorum ne olur yavas konusunki sizi daha rahat anliyabileyim.Dediklerini anlamak bile istemedim oyle sasirdim oyle sok oldumki .Yok yok ben anlamadim siz en iyisi kocamla konusun ben simdi ariyorum onu.Telefonda soyledikleri bana soyledikleriyle ayni nasil yani hala anlamak bile istemiyorum sanki dunya durdu!Ama hala endiselenecek birsey yok kotu birsey degil deyip duruyor ya ben anneyim nasil endiselenmem duyduklarim karsinda!Prensesin kalbinde delik varmis!!!Bunu simdi anlamalari normalmis cunku delik kuculuyormus ve ses yapiyormus(ne demekse)Bizim kardiologla( dogrumu yazdim bilmiyorum) gorusmemiz lazimmis! % 30 bebeklerde gozuken birseymis!Bunun disinda cok saglikliymis prenses!
Simdi 1.mesele Benim kizim dogumdan hemen sonra 5 gun atesi cikti diye hastanede kaldi bir suru test yapildi (halada faturalar geliyor.)
2.mesele Bu testler niye yapildi?
3.mesele 50 bin $lik fatura gondermeyi biliyorsunda bunu niye onceden anlamiyorsun
4.mesele Neden 5 gun hastanede tuttunuz.sadece sigortadan para almak icin mi?
5.mesele Chicago nun en iyi hastanesi diye sectigimiz hastane neden bizi baska bir hastaneye yonlerdirdi?
Bir suru soru var beynimde!!!

Tum bunlardan sonra prensesin asilarinida yaptirdim.Agladi tabi ama benim guclu kizim adi gibi cok aglamadi.Kucagimda uyuyakaldi.Kafami toparlamak icin eve yuruyorum.Gerci yuriyecek mesefade degil ama yoruldugum yerde binerim taksiye diye.Eve geldim ama prenses okadar huzursuz olduki ateside cikmaya basladi.Normal tabii asidan. O nun bu hali icimi parcaladi.Simdi ilk is yarin randevu almak.Icim rahat degil ve uyuyamiyorum surekli atesini olcup duruyorum ilac etkisini gosterdi ama yinede gozume uyku girmiyor.Ya bu kalpdeki delik ciddi birseyse!!Internette biraz arastirdim ama ya benim becerisizligime denk geldi yada boyle bir sey yok tek bir bilgi bulamadim!
Allahim sen prensesimi koru.Hayirlisiyla saglikli olmasini nasip et.(AMIN)

7 Comments:

Blogger uzaktan said...

cok gecmis olsun zumrutuanka.insallah bir an once prensesin iyilesir.cok uzuldum. burdaki doktorlarin cogu bir seyden anlamiyor ancak para almasini biliyorlar malesef.

Friday, 14 July, 2006  
Blogger CaDı said...

Canımm, emin ol kötü bişey değil. Hiç üzme canını oldu mu. Hem bunların tedavisi var artık çözümleniyor, büyüdükçe kapanıyor falan bir sürü şeyi var. Çözümsüz bir dert değil Allah e şükür. Sana linkler yolluyorum umarım işine yarar. Ve İnşallah geldiğimde seni çooookkk mutlu bulurum, kendine iyi bak.

Belkide Türkiye de bildiğiniz bir yere gitmek en mantıklısı, ama bilip güvendiğiniz bir yer olmalı yoksa oradakinden hiçfarkı olmaz. Belki ankara hacettepe olabilir?
http://www.gebelik-rehberi.com/bebek_cocuk/kalp.asp

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=151889

http://www.cu.edu.tr/Content/Shtml/Turkish/basin/2002/1220020017.shtml

Friday, 14 July, 2006  
Blogger zumrutuanka said...

Uzaktan tesekkur ederim.Gercekten saglik sistemi cok kotu burda sigortamiz olmasina ragmen dunya para oduyoruz

Cadicim Insallah kotu degildir linklere baktim cok tesekkur ederim.Birseyler ogrenmis oldum sayende.Sana guzel tatiller diliyorum.Gez guzelce benim icinde gez.

Friday, 14 July, 2006  
Blogger sumuklubocek said...

ne yazsam bilemedim birden, uzuldum ben de; uzuntunu- endiseni cok cok iyi anliyorum desem?
Her ne kadar uzulmemeye calis desem de yapilamiyor malesef. Ancak simdi anlasildigina sukredip tedaviye baslamak lazim.
Allah sabir ve sifa versin insallah...

Friday, 14 July, 2006  
Blogger Koyubeyaz said...

ya ben boyle durumlarda once sindirmek icin icimde duruyorum. Biraz fazla durdum sanirim. once gecmis olsun sonra yasadiklarini beyninden gecenleri endiselerini tahmin edbeiliyorum ama korkma artik bu gibi durumlarin caresi ve tedavisi oldukca yuksek. Biz ne kadar korkma endiselenme desekde snein panigin ve endisen maximum seviyede kalacaktir biliyorum. Dualarimiz sizinle ve buralardan birsey istersen yardima her zaman hazirim. Oper koklarim her ikinizide...

Tuesday, 18 July, 2006  
Blogger zumrutuanka said...

sumuklubocek,Koyubeyaz tesekkur ederim endiselenmemeye yada korkmamaya calisyorum ama yinede pek basaramiyorum.Aldigimiz bilgilere gorede pek endiselenmeye gerek yok ama tam kontrolu olmadan da rahat edemiyecegim sanirim

Koyubeyazcim bende operim minik zeynebin guzel ellerinden de operim.

Wednesday, 19 July, 2006  
Blogger CaDı said...

Canım, nasılsın? Ben henüz dönmedim ama seni ve prensesi merak ettim. Umarım herşey yolundadır. Allah a emanet olun, sevgiler..

Thursday, 20 July, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino