Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Wednesday, June 28, 2006

Karmakarisik!

Suanda icinde bulundugum ruh halini anlatabilmek icin basliga Karmakarisik dedim.Bilmiyorum ama duygularim, dusuncelerim ,yapacagim isler ,vs... okadar karisikki buaralar kendimi cok hemde cok kotu hissediyorum.Gerci buaralar surekli evde oturmamin ve ev islerine bile zaman ayiramamanin hatta ve hatta yemek bile yapamamanin verdigi s1k1nt1 var icimde.Niye bilmiyorum ama cok yorgun cok tembel ve cok ise yaramaz hissediyorum kendimi.Aslinda tum bunlari gecen hafta prensesi once kanepeden sonrada yatakdan durdukten sonra basladi bende surekli soruyorum ben kotu bir annemiyim gerektigi gibi ilgilenmiyormuyum.Prenses okadar cok vaktimi aliyorki yemek yemege vaktim olmadigi gibi tuvalete bile gidemiyorum ozellikle son zamanlarda cok daha yaramaz ve beni yaninda ister oldu.Biraktigim yerde 1 sn bile beni gormese agliyor,babasinin kucaginda bile fazla kalmiyor.Annem gittikten sonra boyle oldu diye dusunuyorum sanki terk edilmis gibi hissediyor gibi geliyor bana.Bilmiyorum!!Butun gun internet sitelerinde soruma cevap aradim ama bulamadim bir turlu belkide ben yeterince ariyamadim.Laptop yerde yanimda kucagimda prenses ve oyuncaklari esliginde yapildi bu arama ama yeterli bilgilere ulasamadim.Evet oyuncaklariyla bile benim kucagimda oynuyor.Dun O na cok guzel ve oldukca pahali bir oyuncak aldim hani ilgisini ceker oturdugu yerden oynar diye benim sevgili kizim oyuncaktan cok oyuncagin kutusuyla oynadi butun gun!Guleyimmi agliyayimmi bilemedim!

Yine gece yarisana geliyor saat ve ben yanlizim!!Esim et kavurmaya gitti.Bizim evimiz kucuk ve kokusunu uzun sure evden cikaramiyoruz diye baska yerde yapiyorlar.Aslinda bende buarada misafirlerime hazirlik yapmak istedim ama hic elimi kolumu kaldiracak halim yok.Zaten misafirlerde cuma gunu gelecek hem gunduzden hemde aksama.Aksam gelecek olan arkadasim Urdunlu bana "sister" diyor:) 9 aylik hamile dogumdan once bebegi gormek istiyorum demisti bakalim hayirlisiyla gelecekler bende merak ettim uzun zamandir gorusemedik.

Artik burdaki herkeste Turkiye ye gitme telasi var Allah kismet ederse bizde Eylulun sonunda gidecegiz.Bende de basliyacak bu telas!Bugun annem telefonda hemen buraya geliyorsun cok ozledim prensesi diyor zaten beni ozleyen yokki!!Birde cok komik birsey soyledi!Babama soylemistim prenses yatakdan dustu diye annem bugun diyorki"Hic utanmadin mi?"Nasil yani ?niye utanacagim ki? "nasil dusurdun? utanmadin mi dusururken". Ah annecim benim volla cok utandim coook!!

Buara gundemimizde esimin ailesinin Chicago ya tasinma ihtimalleri var! Volla ne yalan soyliyeyim cok sevdigim insanlar ama yinede istemiyorum.Aslina bakarsaniz esimde istemiyor ya cok zor olacak.Iyi tarafindan bakmak istiyorum enazindan Turkiye tatillerinde artik Istanbulda degilde Ankara da daha fazla kalabilirim.Bebisime bakacak biri var ben sirada okula devam edebilirim.Ama bunlarin disinda iyi taraf goremiyorum! Ya ben cokmu kotu oldum onceden bana baskasi boyle deseydi cok kotusun sen derdim gercekten!

Hep dua ediyorum Hep Allaha siginiyorum yoksa bu karmakarisik dusunceler beynimi kemirecek.Allahim bana yardim et.Olumlu guzel dusunmemi nasip et.Hakkimizda en hayirlisini sen bilirsin hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip et...

4 Comments:

Blogger CaDı said...

Zümrütcüm yorum yazmadan yapamadım. Bence kötü değilsin ben taa Tiflis'e kaçtım bak:))

Dediklerinin aynısı bende de var ama benim çocuğumda yok bahane edebileceğim. Herhalde bahar yorgunluğu sana enerji verecek birşeyler ye bencei yada vitamin al. Umarım düzeliriz:(

Bide eviniz ve bahçeniz çok güzel, sana birde benim bahçemi göstereyim bi ara!! Diyordun ya Tiflis'te yaşadığına eminmisin diye onları görünce emin olabilirsin:))) Ağız tadıyla güle güle oturun inşallah.

Wednesday, 28 June, 2006  
Blogger uzaktan said...

esinin ailesi nasil tasinabiliyor green card'lari mi var?zor bir durum.insallah tasinmazlar :)

Wednesday, 28 June, 2006  
Blogger zumrutuanka said...

Cadicim aslinda haklisin enerjim tukendi rejimdeyim cikolata yiyemiyorum ya:)
Evimi ve apartmanimizi cok seviyorum ama Turkiye donusu tasinmamiz lazim artik bebisle kucuk geliyor.

Uzaktan hayir green cardlari yok!Bende anlamadim nasil tasinacaklar!!Hayirlisi olsun diyorum artik!

Wednesday, 28 June, 2006  
Blogger Minik Patikler said...

Zumrutanka'cim, bence de cok zor bir durum ama eger olacaksa hayatini karartmana gerek yok. Gelin olmak, biraz sagir biraz dilsiz olmayi, nabza gore serbet vermeyi gerektiyor. Ben yabanciyim ama ozellikle turk ailelerinde gordugum kendi kizlarina- ogullarina bir toz kondurmazlar ama gelin dendi mi adanmislik beklerler.. En modern ve sosyetik ailelerde bile gordum bunu kim ne derse desin. Bu degisir mi degismez mi bilinmez ama bence sen bu degisimi beklemeden kendi sinirlarini belirler ve bu sinirlari ne olursa olsun bozmazsan daha mutlu olursun.

Wednesday, 28 June, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino