Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Friday, June 16, 2006

Gece 2:00ve Utu

Evet sasirmayin utu yapmam lazim.Nerden cikti gece gece derseniz yarin gelecek olan misafirlere hazirlik prenses uyurken firsat bu firsat.Bugun itibariyle karar verdim ben borek corek pasta islerinde cok basarisizim.Bir insan iki gundur pasta yapar ama hala ortada birsey olmaz ve hatta guzel olmazmi yahuu? Anlamiyorum!!Tum internet siteleri gezilir yapilacaklarin en kolayi en basiti secilir ama buna ragmen olmaz cildirmak elde degil.Butun bir ogleden sonrami alan kurabiye tarifini versem bana gulersiniz!!!O kadar basitki! Aslinda prensesin etkisi buyuk ama firsat verdikce yapabiliyorum taksit taksit yani.Bakalim yarin nasil olacak ben bu gozlerle cok misafir agirliyabilirimya!!

Simdi bu postu yazdiktan sonra ki islerim sayiyorum_1:Utu ( masa ortusu, peceteler ve prensesle annesinin kiyafetleri eger uyku cok bastirmazsa kocamin pantolonu)
2:Masa ortusu serilecek, sehpanin ortusu degisecek, toz alinacak!saat cok gec olmasaydi evi supurecektim bile
3:Ve hala halim kalmissa hali silinecek.Bugun kakao doktum sildim ama tam cikmadi.Ya ben sinir oluyorum mutfagin salonla bir olmasindan ne yazikki burda cok nadir evlerde ayri ama onun da gerci kapisi yok!!
Birde aklimi kurcaliyor benim ultra genis!!! evime nasil siyacagiz bilmem .Uykum geldi volla ne yapacagim simdi off ya offff .
Neyse bana musade ben utuyu yapar yatarim.Gerisi Allah kerim....

1 Comments:

Blogger CaDı said...

Canuuummm, keşke imkan olsada yardıma gelsem. Hiç sorma bende dün revani yapayım dedim! Revani kim ben kim, benim haddime mi düşmüş revani yapmak:) Bazen olmayınca olmuyor takma kafana;)

Saturday, 17 June, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino