Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Friday, September 22, 2006

Yazdan kalan resimler





Bu resimler agustosta cekilmisti fakat bir turlu firsat bulupta bloga ekliyemedim.Yazin Chicago gercekten cok hareketli ve guzel oluyor.Bu suratlar cok eylenceli.Cocuklar suyun altinda oynuyor islaniyorlar hatta abartip bikinileriyle gelen genc kizlar oluyor!Evimize cok yakin oldugundan hep gidiyoruz prenseste cocuklara bakip guluyor.Belkide seneye yaza prenseste oynar suyun altinda.

Bu resimler suanda Chicagonun bulundugu hava sartlarina pek uymadi ama olsun.2 saat once B...i havaalanina biraktim ve eve donuyordumki bir yagmur bastirdi sormayin normalde 2 dakikalik mesafe kalmisti eve ama ben 15 dakikada zor geldim.Neyseki arabayi eve yakin bir yere park edebildim ve fazla islanmadan eve ulasabildik cok sukur.Arkadaslar beni ariyorlar B...nin olmadigi bildikleri icin bak sakin korkma firtina geliyormus dolu yagacakmis!Neyseki firtinaya yakalanmadan evdeyim ama aklimda B...de kaldi.Simdi bu havada ucak nasil gidecek O inene kadar icim icimi yer benim.Insallah hayirlisiyla sagsaglim ulasir yerine.Ilk kez B... bizi birakip gidiyor 2 gun olmiyacak.Ben babam geldiginde onu birakip gitmistim ama bu seferki kadar uzulmemistim.Sanirim ailem yanimda oldugu icindi.Prensesten ayrilmak cok zor geldi ona simdi dusunuyoruz bizi Turkiye de birakip nasil donecek?Neyse artik hayirlisi olsun diyoruz.

Arkadasim Ayse gelecek birazdan.Saolsun benimle kalacak 2 gun.Benim fobilerim arasinda evde tek basima kalamamak varda!Aslinda gunduzden kendime telkin veriyorum bak zumrutuanka koskocaman kadinsin artik ustune ustelik annesin yen artik su korkularini bak kizinin sana ihtiyaci var.Ama hava kararmaya baslayinca imdaaat ben yanliz kalamaaaaam demeye basliyorum.Belki bir gun yenerim korkularimi.
Kasabahayatindan Ipek cok iyi bilir benim korkularimi yurtta kaldigimiz zamanlarda gece tuvalete kalkmam gerektiginde onu uyandirirdim benimle tuvalete gelmesi icin! Saolsun beni hiiic kirmazdi canim arkadasim.
Simdilik bukadar diyor miz mizlik yapan Prensesle ilgilenmek uzere ayriliyorum...

2 Comments:

Blogger CaDı said...

Canım yaa, bende korkmama rağmen Doca yı kandırmıştım beni yalnız bırakmasın diye:) Ama bir sene tek başıma evde kalmam gerektiğinde ona aslında korkmadığımı itiraf etmiştim:))

Saturday, 23 September, 2006  
Blogger elvan said...

senin benim rejim donemlerimde yedigin kalori seylerin yaninda benim sana yaptigim ne ki??? ne gunlerdi yahuu... :))

Sunday, 24 September, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino