Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Friday, August 18, 2006

Nerde kalmistim?Himmm evet evet hediyeler.Niyedir bilinmez B...nin elindeki paketle patronun elindeki pakette ayni renk!!Bende simsekler cakti demek oluyorki B... hediyesini onceden hazirlamamis ayni gun alip gecistirmis!!!(Simdilik bu konuda bisey yapilmadi hakkimiz daha sonraya sakli)Patrondan cok guzel kirmizi bir canta ( ama benim onu kullanacak ayakkabim yok!)B...nin is arkadasi olan Emily den kupe,o da kirmizi:) B..den guzel pembe bir cuzdanla canta karisimi birsey!!Birde bileklik!Guzel mi? Degil!!!!( Tabi bu onu hala bilmiyor)Ben bu olaya biraz bozuldum mu?Evet!.

Yedik ictik vs..vs...Yatma vakti geldi Ipek'le beraber bizim kalacagimiz odaya ciktik.Ben prensesin altini degistirecegim actim altini yeni bezi koyacagimki birden bir sicaklik tum ayaklarimi kapladi(yatagin ustunde bagdas kurmus birsekilde oturuyordum)ne oldugunu anlamadim once bizim ufaklik sirin sirin guluyorr o da neeeee?Her taraf cis!!elim pacalarim hatta ustumdeki bluzum yatak ortusu!Baskada giyecek pantolonum da yok!Neyseki B... akil ettide hemen makineye attik sonrada kurutmaya ertesi gune pantolonum hazirdi.

Cumartesi sabahi sanki cennete uyandim.Cok guzel biryer her taraf yesil ,gol kiyisi, ev kocaman,hava ilik,kahvalti balkonda.Sanki ruyadayim.Kahvaltidan sonra tekne turu offf deymeyin keyfime.Sanki beykozdan yenikoye gidiyordum(Istanbul da calistigim zamanlar is yerim Beykoza yakindi ordan tekneye biner Yenikoyde oturan arkadasima giderdim)Hersey cok guzel.Iste cennet bu olmali.

2 Comments:

Blogger uzaktan said...

dogumgunun kutlu olsun,nice senelere...

Saturday, 19 August, 2006  
Blogger zumrutuanka said...

Uzaktan cok tesekkur ederim...

Monday, 21 August, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino