Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Thursday, August 24, 2006




Aslinda bu resimlerin sirasi farkli olmaliydi ama birturlu yapamiyorum 2.resim en basta 1.resim sonunda olacakti.Neyse ben 2.resimden anlatmaya basliyayim.Chigago Michigan golunun kiyisinda bir sehir.Cok guzel parklara, plajlara sahip ,yazlari sicak kislari soguk ve sert!(Cografya dersi anlatir gibi yazmisim).Tum sicakliga ragmen biz hemen hemen hergun kendimizi gol kenarinda yada parklarda buluyoruz.Yukardi resimde ucak gosterilerini izlemeye gitmeye calistigimiz sirada cekildi.Ben bu kopruyu seviyorum yazin ciceklerle susluyorlar.Zaten her yeri susuluyor bu insanlar hertaraf civil civil oluyor.Karanlik kasvetli kis dan sonra cok iyi geliyor gercekten.
yine karisti resimler en bastaki resim bu arada olmasi lazimdi off ya!!! neyse ben baska postta diger reimleri yayinlarim ama once ogreneyim sunlari nasil siraya sakabilirim diye.Lutfen siz resimlere sonuncudan itibaren bakin

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Selaammm, canım önce doğum günün kutlu olsun! Tüm kalbimle dilerim, prenses ve eşinle birlikte çoookkkk sağlıklı ve mutlu bir hayat sürersin.. Bu arada birbiri ardına güzel günler geçirmişsiniz maşallah maşallah! Prensesde büyümüş mü annesi diş mi çıkarır olmuş. Öpüver Cadı te

Friday, 25 August, 2006  
Blogger CaDı said...

Yaa bu nee yaaa! O anonymous değil o benim!! hatta en sonda öpüver Cadı teyzesinin yerine prenses hanımı demiştim:) Artık eskisi gibi sık giremiyorum internete, o yüzden gecikti bu doğum günü mesajı, sorry;)

Friday, 25 August, 2006  
Blogger zumrutuanka said...

Cadicim tesekkur ederim insallah hepimiz guzel gunler geciririz.Cadi teyzesinide oper prenses.Hemde oyle bir gulerki 2 minik disi gozukur:))

Thursday, 31 August, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino