Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Wednesday, September 27, 2006


Cok yorgunum,evi toplamak cok zormus birde buarada Turkiye dekilere alacagim hediyeleri tamamliyamadim ve sadece 2 gunum kaldi.Hem esyalari toplamam gerek hem B...nin burda birakacagi ve dondukten sonra kullanacagi esyalarin hepsini utulemem gerek hemde eksik kalan hediyeleri tamamlamam gerek.Ve tabiii iftar icin yemek hazirlamak gerek!!!Imdaaaaaatttt!!

Evden ayrilmak bana cok zor geliyor o yuzden Turkiye ye gidecek olmanin heyecanini duyamiyorum nedense!Bu evi seviyorum kucuk de olsa seviyorum.Evlenip geldigim ilk ev,prensesin dogdugu ev ,aile oldugum ev.Garip huylarimdan biri iste bir seye baglandimmi kopmak zor oluyor.B... israrla daha guzeline tasinacagiz desede ben evimi geri istiyorum:( Sanirim burdan ayrilirken agliyacagim!Evin resimlerini cekmeyi ve yayinlamayi dusunuyorum bu karmasaligin arasinda bunuda yapabilirsem afferim bana. Aslinda yukardaki resim buarada olmasi gerekiyordu ama ben herzamanki kabiliyetimi kullanip basaramadim!!!Bunun icinde imdaaaat!!Yukardaki resim apartmanin icinden bir kisim karsida gozuken sarmasiklari cekmek istemistim sanirim olmus.

Prensesin gecen gece ne yaptigindan bahsetmem lazim hayretler icinde kaldim cunku.Pazartesi gecesi sahur icin kalmistim.B.. de kalkti ben birseyler hazirliyorum 10 _15 dakika gecti prenses gulucuk sacarak yanima geliyor.Gozlerime inanamadim.Cunku benimle beraber yatiyordu nasil indi o yatakdan anlamadim.Dusmus olsa aglar yani hayir dusmedi peki nasil indi?Saolsun prensesim 2 gundur sahurlari uyaniyor bizimle yemek yiyor eeee benim bitane kizim simdiden alisiyor ramazanlara Masallah.Sonra B... dediki ben ogrettim nasil inmesi gerektigini artik dusmesinden s1k1lmis olacakki.Ben hadi ordan nasil inecek diye aklimdan geciriken dun gece beni tekrar sasirti.Yanimda yatiyordu yine sahur icin saat caldiginda benden once prenses ayaklanmis yataktan iniyor!Aynen soyle yuzunu yataga ceviriyor ayaklarini asagiya sallandiriyor yorgana tutunup kendini yavasca yere birakiyor Masallah gercekten ogrenmis.Inanmak zor ama buyuyor artik daha neler ogrenip beni sasirtacak.Diliyorum hep iyi yonde sasiririz.Prensesim Rabbim seni tum belalardan kazalardan korusun insallah.Hep iyi insanlarla karsilastirsin insallah...
Simdilik bukadar... Herkese hayirli ramazanlar...

Friday, September 22, 2006

Yazdan kalan resimler





Bu resimler agustosta cekilmisti fakat bir turlu firsat bulupta bloga ekliyemedim.Yazin Chicago gercekten cok hareketli ve guzel oluyor.Bu suratlar cok eylenceli.Cocuklar suyun altinda oynuyor islaniyorlar hatta abartip bikinileriyle gelen genc kizlar oluyor!Evimize cok yakin oldugundan hep gidiyoruz prenseste cocuklara bakip guluyor.Belkide seneye yaza prenseste oynar suyun altinda.

Bu resimler suanda Chicagonun bulundugu hava sartlarina pek uymadi ama olsun.2 saat once B...i havaalanina biraktim ve eve donuyordumki bir yagmur bastirdi sormayin normalde 2 dakikalik mesafe kalmisti eve ama ben 15 dakikada zor geldim.Neyseki arabayi eve yakin bir yere park edebildim ve fazla islanmadan eve ulasabildik cok sukur.Arkadaslar beni ariyorlar B...nin olmadigi bildikleri icin bak sakin korkma firtina geliyormus dolu yagacakmis!Neyseki firtinaya yakalanmadan evdeyim ama aklimda B...de kaldi.Simdi bu havada ucak nasil gidecek O inene kadar icim icimi yer benim.Insallah hayirlisiyla sagsaglim ulasir yerine.Ilk kez B... bizi birakip gidiyor 2 gun olmiyacak.Ben babam geldiginde onu birakip gitmistim ama bu seferki kadar uzulmemistim.Sanirim ailem yanimda oldugu icindi.Prensesten ayrilmak cok zor geldi ona simdi dusunuyoruz bizi Turkiye de birakip nasil donecek?Neyse artik hayirlisi olsun diyoruz.

Arkadasim Ayse gelecek birazdan.Saolsun benimle kalacak 2 gun.Benim fobilerim arasinda evde tek basima kalamamak varda!Aslinda gunduzden kendime telkin veriyorum bak zumrutuanka koskocaman kadinsin artik ustune ustelik annesin yen artik su korkularini bak kizinin sana ihtiyaci var.Ama hava kararmaya baslayinca imdaaat ben yanliz kalamaaaaam demeye basliyorum.Belki bir gun yenerim korkularimi.
Kasabahayatindan Ipek cok iyi bilir benim korkularimi yurtta kaldigimiz zamanlarda gece tuvalete kalkmam gerektiginde onu uyandirirdim benimle tuvalete gelmesi icin! Saolsun beni hiiic kirmazdi canim arkadasim.
Simdilik bukadar diyor miz mizlik yapan Prensesle ilgilenmek uzere ayriliyorum...

Friday, September 15, 2006

Tek basima esya topluyorum cunku bu ayin sonunda tasiniyoruz.Daha dogrusu soyle ;29 eylulde Turkiye ye gidiyoruuuuuzzz!Insallah!Evin kira sozlesmesi de eylulun sonunda bitigi icin esyalari toplayip depoya kaldiracagiz Turkiye donusu baska bir ev tutacagiz (insallah daha buyuk)Ama ben kocamla donmiyecegim biraz daha uzun kalmayi planliyorum Turkiye de.Kocacimda bir kac ay bekar hayati yasayip bekar arkadaslarina takilacak.Bakalim neler olacak!!

Hem esya topluyorum hem prensesle ilgileniyorumki bu daha da zor hem hediyeler icin alisverise cikiyorum hem Turkiyeden yeni gelip buralari bilmeyen arkadaslarla ilgileniyoruum hemde artik kafayi yiyorum.Kocanin isleri cok yogun buarlar bide ayagi agiriyor hic bana yardim edemiyor ustune ustelik haftasonu sehir disinda olacak ve ben yanimda kalacak birilerini bulmam lazim cunku ben tek basima kalamam evde (Ipek gelsene bana?)vs...vs..vs...

Aslinda yazmak istedigim baska birsey vardi ama bu okuduklarinizi yazi verdim birden.Dedemin vefatindan beri dusunuyorum ve artik sevdiklerimi kaybetmeye basladigim icin ayri bir uzuntu yasiyorum .Cunku benim hep aneannem_dedem, babannem_dedem vardi simdi kaldi sadece anneane ve babanne _ dede kendimi cok eksik hissediyorum bu yasima kadar boyle acilar yasamamistim artik yaprak dokumu basladi biliyorum ve bu beni korkutuyor.Gecen sene en son dedemi gordugum halini hatirliyorum hatta video goruntulerini izliyorum ne kadarda gulmustuk dedemin hep guldugu aklimda suanda.Diger taraftanda kocamin dedigi birseyi unutmuyorum "sen sanslisin bu yasina kadar beraberdin ben isimlerini bile hatirlamiyorum"Evet cok hakli ve ben bunun icin sukrediyorum.Dedem kizimi goremesede O hayattayken dogdugu icin cok seviniyorum.

Sira prenseste ve yaptiklarinda;Masallah 2 disi var artik,alkis yapiyor ve artik gidenin arkasindan gulegule diye elini salliyor Masallah.Bizimle beraber corba iciyor hatta soda bile icti:)biraz suratini burusturdu ama sonra bardaga tekrar atildi.Kocaman kiz oldu artik bebeklikten cikti cocukluga girdi diye dusunuyorum.Bebeklik zamanlari dahada kolaymis gercekten.Sunada pesinde kosmaktan yoruluyorum.Ama biz mutluyuz prensesle Allah ona hayirli uzun omurler versin insallah....

Sunday, September 10, 2006

...

8 Eylul sabahi Dedemi yolcu ettik!!

Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun.
Allahim cennette bulusmamizi nasipetsin insallah...

Number of online users in last 3 minutes
online casino