Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Wednesday, September 27, 2006


Cok yorgunum,evi toplamak cok zormus birde buarada Turkiye dekilere alacagim hediyeleri tamamliyamadim ve sadece 2 gunum kaldi.Hem esyalari toplamam gerek hem B...nin burda birakacagi ve dondukten sonra kullanacagi esyalarin hepsini utulemem gerek hemde eksik kalan hediyeleri tamamlamam gerek.Ve tabiii iftar icin yemek hazirlamak gerek!!!Imdaaaaaatttt!!

Evden ayrilmak bana cok zor geliyor o yuzden Turkiye ye gidecek olmanin heyecanini duyamiyorum nedense!Bu evi seviyorum kucuk de olsa seviyorum.Evlenip geldigim ilk ev,prensesin dogdugu ev ,aile oldugum ev.Garip huylarimdan biri iste bir seye baglandimmi kopmak zor oluyor.B... israrla daha guzeline tasinacagiz desede ben evimi geri istiyorum:( Sanirim burdan ayrilirken agliyacagim!Evin resimlerini cekmeyi ve yayinlamayi dusunuyorum bu karmasaligin arasinda bunuda yapabilirsem afferim bana. Aslinda yukardaki resim buarada olmasi gerekiyordu ama ben herzamanki kabiliyetimi kullanip basaramadim!!!Bunun icinde imdaaaat!!Yukardaki resim apartmanin icinden bir kisim karsida gozuken sarmasiklari cekmek istemistim sanirim olmus.

Prensesin gecen gece ne yaptigindan bahsetmem lazim hayretler icinde kaldim cunku.Pazartesi gecesi sahur icin kalmistim.B.. de kalkti ben birseyler hazirliyorum 10 _15 dakika gecti prenses gulucuk sacarak yanima geliyor.Gozlerime inanamadim.Cunku benimle beraber yatiyordu nasil indi o yatakdan anlamadim.Dusmus olsa aglar yani hayir dusmedi peki nasil indi?Saolsun prensesim 2 gundur sahurlari uyaniyor bizimle yemek yiyor eeee benim bitane kizim simdiden alisiyor ramazanlara Masallah.Sonra B... dediki ben ogrettim nasil inmesi gerektigini artik dusmesinden s1k1lmis olacakki.Ben hadi ordan nasil inecek diye aklimdan geciriken dun gece beni tekrar sasirti.Yanimda yatiyordu yine sahur icin saat caldiginda benden once prenses ayaklanmis yataktan iniyor!Aynen soyle yuzunu yataga ceviriyor ayaklarini asagiya sallandiriyor yorgana tutunup kendini yavasca yere birakiyor Masallah gercekten ogrenmis.Inanmak zor ama buyuyor artik daha neler ogrenip beni sasirtacak.Diliyorum hep iyi yonde sasiririz.Prensesim Rabbim seni tum belalardan kazalardan korusun insallah.Hep iyi insanlarla karsilastirsin insallah...
Simdilik bukadar... Herkese hayirli ramazanlar...

3 Comments:

Blogger CaDı said...

Öncelikle kolay gelsin, sonra binlerce kere maşallah ve amin:)) Sanırım bu gün yarın Türkiye ye gidiyorsun, hayırlı yolculuklar. Güle güle gidin gelin kazasız belasız, bize oradan da yaz. Bol susamlı ramazan pidesi fotoğrafı çekte yayınla olur mu:)

Thursday, 28 September, 2006  
Blogger cenkunal said...

Allah bağışlasın.
Hayırlı ramazanlar...

Sunday, 01 October, 2006  
Blogger CaDı said...

Zumrut nerelerdesin güzelim, herşey yolunda mı? Özlettin kendini valla.. Sevgiler...

Saturday, 07 October, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino