Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Wednesday, January 03, 2007

YAZMA ZAMANI....

Artik birseyler yazma vakti geldigini dusunuyorum.Cook uzun zaman olmus.Aslinda neden yazmadim sorusunun cevabi yok!Bilmiyorum!

En son yazdigimda Turkiyedeydim ama simdi evime geri dondum.Yasasin evde olmak.Turkiyede yasadigim olumsuz ve guzel olmiyan seyleri dusundukce evimde olduguma cok mutlu oluyorum.Ama yinede unutamiyorum.Burda simdi bunlarin ne oldugunu yazmak istemiyorum cunku sinirlerim gercekten cok geriliyor.Sukadarini soyliyebilirimki icimde bu duygularla bas edemeyecek durumda olursam sanirim disardan yardim alacagim.Bunu ciddi ciddi dusunur oldum.Tabii dil sorununu nasil cozecegiz bilmiyorum.Cunku icimdekileri anadilimden baska bir dilde nasil rahat anlatabilirimki.Yardim alip rahatliyacagim derken kendimi nasil dogru anlatacagim diye kasip daha cok sinir olurum sanirim.Neyse simdilik boyle birseye ihtiyacim yok gibi ama her an olabilir!!!

Bunca sure icinde ne oldu?Simdi dusununce sanki hicbirsey olmadi gibi.Yeni modaya uyupta bende maddeler halinde yazsam sanirim daha rahat olacagim.Evet basliyorum;

*2 adet kaplama ve 2 adette takma disim oldu!Kendimi yaslanmis hissediyorum

*Gozlerimde artik lense de yok!!Ama yinede rahat gormuyorum!:)

* Evelendikten sonra saclarimda beyazlar dahada arti neden?(Cevabini bilen yazsin lutfen)

*Simdiden Turkiyeye gitme korkusu sariyor icimi bu cok kotu biliyorum asmaya calisiyorum!!

*Hersey bir tarafa ailemle olmak guzeldi birde anneannemle olmakda

*Dayim kaza yapti !23 yasindaki gence carpti cocuk oldu(Allah rahmet eylesin).Tutuksuz yargilaniyor cunku sucu yok.Suc cocukda onune atlamis.Gorgu taniklarida oyle diyor.Bu olay dayimi dahada yikti.Cocugun ailesi cok anlayisli kaza Allahtan geldi ne diyebilirizki diyorlar.Allah annesine sabir versin.Hepimizin ici yaniyor.kim isterdi boyle olsun.Ama gercekten bir kaza.

*Azda olsa akrabalarimla zaman gecirmek cok guzeldi.Kisa bir mutluluk yasadim

*Kuzenime hala uzuluyorum ve anlamiyorum o adamla neden evlendi!!!

*Prenses yuruyor 9.ayinda yurudu Masallah.Anne, baba ,aba ,abi,meme .momomo diyor MASALLAH. 7 tane disi var.Cok guler yuzlu Masallah.

*Ankarada prensesi acile goturduk hastaneye sinir oldum.Allaha sukur cabuk atlatti

* Prenses Chicagoya geldigimiz ilk hafta surekli kusuyordu hicbirsey yemeden cok zor anlar yasadik Allaha sukur hepsi geride kaldi.Sadece simdi birazcik oksuruyor.

*Prensesin dogumgunu yaklasiyor (10 oca ) plan yapiyorum.Bugun hediyesine baktim ama gittigim markette kalmamisti uzuldum!

*Hatirlamak istemedigim bir evlilik yildonumu yasadim(25 aralik).Ve aldigim karar bundan sonra evlilik yildonumu kutlamayi bile aklimdan gecirmiyecegim.Hala coook kirginim!!

*Evlilik bana gore degilmis!!!

*Bayram geldi gecti !Ustune ustelik yeni yilda oldu!

*Kasabahayatina gittik geldik.Guzeldi iyi dinlendik.Prenses Elvan teyzesiyle pek anlasti ama K...amcasiyla pek anlasamadi:)))

* Sayfama yeni gelen arkadaslar Hosgeldiniz!Beni marak eden tum arkadaslarimada tesekkur ediyorum:))

*Yarin ne yemek yapsam fikri olana varmi?

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hoşgeldiiiinnn!! Nihayet buradasın:) Türkiye'de ailen ve akrabalarının iyi olmasına sevindim, umarım üzüldüğün şey zamanla geçer. Zaman herşeyin en güzel ilacı, hem prenses senin en iyi terapistin bence:)

Evlendikten sonra değil de, belki hamilelikten sonra beyazın artmış olabilir. Boya gitsin:)))

Dayın ve ölen çocuk için üzüldüm gerçekten, ama kaza ve kadere inanırım. Bazen ne kadar dikkat etsekte aksilikler yakamızı bırakmaz:(

24 Aralık'ta bizim evlilik yıldönümümüzdü, normal bir gündü bizim için de, takma kafana bunları boşver derim.

Sen madde yapınca bende madde yaptım:) Yeniden okumak güzel oldu seni, görüşürüüüzz..

Wednesday, 03 January, 2007  
Blogger elvan said...

oh beee sonunda...
bana onceden anlattigin seyleri tekrar okumak iyi oldu... ben tabii bu maddelerin arkasindaki hikayeleri daha ayrintili bildigim ve konustugumuz icin yazdiklarina yorum yapmicam :)) bu da benim luksum olsun :)))

Thursday, 04 January, 2007  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino