Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Friday, July 21, 2006

Bekliyoruz!!!

Prensesle ilgili son gelismeler:Nerdeyse 1 hafta oldu ama biz hala doktor ayarlamaya calisiyoruz!Sevgili Cadicim senin bana verdigin linklerde Ziyad Hijazi diye bir doktor vardi cok unlu ve bu konuda en iyilerden biri.Esime soylemistim O da arastirdi bizim sigorta kapsaminda degilmis hastanesi ama bu doktoru taniyan esimin cok yakin bir arkadasi varmis Onunla konustular ve randevu almaya calisiyorlar!Bugun sekreteri sigorta bilgilerimizi almis ben bunu hastaneye kabul etiririm diye Insallah olur.Cunku biz ve etrafimizdaki herkes diyorki kesin teshisi uzmani koysun diye oyuzden bizde adamin pesindeydik 1 haftadir.Onun disinda prenses gayet saglikli gozukuyor.Gecen gun yine cok unlu bir doktorla konusmus esim ben o doktora karacigerci diyorum cunku adam alaninda tek isim!Bir karacigeri 2 ye bolup iki ayri insana yerlestirebilen tek isimmis!O da oyle demis Dr.Hijazi ye gidin diye.Ve arastirmalarimiz ve ogrendiklerimiz sonucunda da aslinda tum insanlarin cogunlugunda boyle bir delik sozkonusu fakat onemli degil.Onun icinde biraz rahatladim sukurler olsun.Ama yinede acaba diyorum bundan sonraki surec ne?buyuk bir cogunlukta var tamam ama niye benim bebegime ozellikle belirti doktor vs..vs.. Cok bekledim sorularima cevap almak icin insalah hayirli guzel cevaplar alacagim.

Tum bunlari yasarkende prenses mutlu sukurler olsun.Bugun aslinda bu pek hosuma gitmese de!:) "baba" dedi.Insallah ben yanlis duymusumdur:) Sabah esim ise gittikten sonra kucagimda emziriyordum yataga oturmus bir sekilde kafasini arkaya cevirdi ve B...nin yattigi taraf bakip"baba" dedi!Cok sasirdim cok da sevindim.Hemen annemi aradim "bak gordunmu o da senin gibi babaya duskun olacak oh olsun sana" dedi.Ah benim prensesim sen saglikli ol ben daha ne isterim.
Bugun kotu birsey oldu kendimi cok kotu hissettim ve agladim.Oglen uyusun diye bizim yatagimiza birakiyorum prensesi cunku uyanip emmek istiyor bende onu rahatsiz etmeden yanina uzanip emzirebiliyorum .Yine bizim yatakda yatiyor ve etrafinda birsuru yastik dusmesin diye bende mutfakda yemek yapiyorum icerden aglama sesi geldi kostum ki prenses yerde evet 2.kez yatakdan dusmus oldu!! Nasil uzldum nasil agladim o agliyor ben agliyorum sukurler olsun birsey olmadi ne kustu nede uykusu geldi gayet hareketlerine ve yaramazliklarina devam etti.Ama benim cok gucume gitti nasil boyle dikkatsiz oldum diye.Bundan sonra yer yatagi yapiyorum artik gunduzleri orda yatacak.

Herkese burdan tekrar tesekkur ediyorum guzel dilekleri icin...Dualarinizi eksik etmeyin...

5 Comments:

Blogger Koyubeyaz said...

Gecmiş olur insallah.... haberleirni bekliyoruz.

Friday, 21 July, 2006  
Blogger uzaktan said...

Allah kolaylik versin zumrutuanka.prenses,bir an once iyilesir insallah...

Sunday, 23 July, 2006  
Blogger CaDı said...

Merak etme dualarımız seninle canım:) Yeni ve inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Bak ne diycem ablamlar yeğenim için şişme havuzunu şişirip içine battaniye serip yere yatak yapıyorlardı, hem yerde ama sırtı yere değmiyor hemde döndükçe yine yatağın içinde kalıyor, yere yuvarlanmıyor. Bi öneri;) Öptüm sevgiler..

Monday, 24 July, 2006  
Blogger Minik Patikler said...

Canim cok cok gecmis olsun Allah sifa versin en kisa zamanda.

Bu arada bizde de dusmelere karsi yeni bisey var; tek kisilik basit sisme yataklar var ya hani ona koyuyorum oglani :) malum buyuduler artik Allah korusun.

Friday, 28 July, 2006  
Blogger zumrutuanka said...

Koyubeyaz,Uzaktan,Cadi ve Minik patikler cok cok tesekkur ediyorum dilekleriniz icin...

Cadicim guzel bir fikir denemek lazim ama bizim henuz sisme havuzumuz yok:(

Minik patikler sisme yatakda iyi bir fikir ama benim onu koyacak yerim yok:( Yatak odamin tamamini kapliyor!Benim buldugum cozum ise etrafina en yuksek yastiklari koymak ve dakka basi kontrol etmek.Evet cok yorucu ama simdilik idare ediyorum insallah Turkiye donusunde buyuk evim olacak:)

Monday, 31 July, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino