Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Friday, August 04, 2006

Allaha Sukurler olsun....

Dun doktora gittik.Ziyad M. Hijazi ye.Ogleden sonra 3:30 daydi randevumuz,sabah erkenden uyandim icimdeki sikintiyi atmaya calisiyordum ve surekli aklimdan gecen kotu dusunceleri dagitmaya.Durmadan dua ediyordum.Esimide alip berbat bir tarafige ragmen hastaneye zamaninda gidebildik.University of Chicago Hospitals cok guzel bir hastane, esim "cok bakmayin insallah birdaha gelmek zorunda olmiyacagiz benim kizim turp gibi" diyordu surekli.Cok guler yuzlu hemsireler vardi prensesle cok ilgilendiler cok oynadilar prensesde ihmal etmedi herkese gulucuk sacmayi.Onlar sevdikce ben icimden Masallah diyordum.En zoruda prensesi ultrason masasinda tutmamiz oldu.Yatarmi benim kizim oyle uzun uzun.Onun disinda hersey guzeldi.En son girdigimiz oda da doktoru beklemeye basladik.En s1k1nt1l1 animiz burasiydi acaba ne diyecek?Gerci sevgili esim firsattan istifade biraz kestirdi bile!Doktor cok cana yakin biri presnseste sevdi onu cok fazla oynadilar:)

Sonuc:2016 olimpiyatlarina katilabilirmis prenses:)))Doktor aynen boyle dedi" Ister Turkiye adina isterse USA adina ama bence Turkiye adina katilsin "dedi:)) Evet kalbinde bir delik var ama cok kucuk ve zamanla kapanacak bir delik .Kapanmasa bile cok onemli degil mudahale edilmeyecek .Sadece disciye giderken antibiyotik almasi gerekecekmis zaten ozamana kadarda kapanacakmis INSALLAH.Seneye tekrar gelecegiz kontrol icin.Onun disinda yapacagimiz birsey korkacagimiz birsey yokmus Cok SUKUR.Icimiz rahat yuzumuzde gulumseme gozumde gozyasi ama sevincden.
Doktor Hijazi ye gittigimize cok memnunuz(Birkez daha tesekkurler Cadicim) eger bunlari bir baska doktor deseydi acaba daha iyisine gotursemiydik diye aklimizda soru isaretleri kalacakti.Hataneye giderken konusuyorduk test sonuclarini istiyelim birde Turkiye de gosteririz diye.Sonradan ogrendikki Doktor Hijazi haftaya kucuk bir cocugun kalp ameliyati icin Turkiye ye gidecekmis(Allah yardimcilari olsun Insallah)Hastaneden test sonucunu istemeden ciktik:)
Hersey guzel ,prenses saglikli daha ne isterim:)) Allahima binlerce kez sukurler olsun....

7 Comments:

Blogger CaDı said...

Ohhhhh!! Nasıl sevindim bilemezsin canım:) Allah a sükür! Ben ne yaptım ki canımcım iki sayfa adı vermekle, keşke elimden gelseydi de zor zamanında daha çok destek olabilseydim. Hadi bunula geçmiş olsun, sevgiler..

Friday, 04 August, 2006  
Blogger uzaktan said...

zumrutuanka prensesin iyi olmasina cok sevindim...

Saturday, 05 August, 2006  
Blogger zumrutuanka said...

Cadicim, inan o iki sayfa umudum oldu benim,hep destegini hissettim tesekkur ederim,operiz cadi teyzesi:)

Uzaktan,bende cok sevindim,prenses ve ben tesekkur ederiz:)

Sunday, 06 August, 2006  
Blogger Koyubeyaz said...

acayip mutlu oldum tekrar tekrar gecmisler olsun...

Monday, 07 August, 2006  
Blogger Minik Patikler said...

Ohh cok sukur canım ya... Allah saklasın..

Monday, 07 August, 2006  
Blogger MinikKalbim said...

Selam,

Minik Kalbim'de ciddi bir kalp sorunu var. Sitenizi tevafuken birisi tavsiye etti. Bilgileri paylasmak icin email adresinizi alabilir miyiz? Simdiden tesekkurler.
http://minikkalbim.web-log.nl

Wednesday, 23 August, 2006  
Blogger sumuklubocek said...

oh cok sevindim ben de. uzun zamandir takip edememistim blogunu, hatta nasil oldu minik prenses acaba diyerek actim sayfani ve bu guzel haberi alinca cok sevindim cok...

Thursday, 24 August, 2006  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino