Lilypie 4th Birthday Ticker Lilypie

Saturday, January 06, 2007

Prensesin Dogumgunu yaklasiyor!!!

Ilk once Selim beyimizin Dogum gununu kutluyalim.Mutlu huzurlu guzel yaslara insallah...

Bugun yine bir Selim beyin duasina gittim.Masallah cok guzel cok sevimli henuz 1 aylik.Okadar cok hazirlik yapmislarki inanamadim ve hepsi Turkiyeden arkadasin annesi usenmemis tum herseyi tasimis ordan.Resimlerini cektim tektek anneme gonderecegim ve bir sonraki dogumda aynilarini bekledigimi ozellikle belirtecegim!!Allah Hayirli evlat olmayi nasip etsin insallah..

Biraz gec olsada bende bir telas basladi Prensesin dogumgunu yaklasiyor!Nasil olsun soylemi boylemi derken telasim artti.Bugun davetiyesini hazirladim.Once hazir e_kart gondereyim diye bakinirken birden neden ben yapmiyorumki dedim!Itiraf edeyim biraz zorlandim benim gibi bilgisayar kullanmayi cok bilmeyen biri icin!Saolsun esimde yardim etti ve prensesin resmini kullanarak cok guzel bir davetiye hazirladik.Partymizi cok kucuk capli tuttuk.B...nin isten 3 arkadasi benimde 3 arkadasim esleriyle birlikte 2 de biz 11 kisi olduk.Aaaa pardon birde 3 ufaklik.Simide sira susulerde nasil bir tema uygulasam bilmiyorum.Bir suru internet sitesine baktim sonunda yarin party susleri satan bir yer bulup oraya gitmeye karar verdim.Tabi birde prensese hediye bakmamlazim.

Minik patiklerin sayfasinda sirin Selim icin dogungunu pastasi vardi B...e gosterdim aynisindan isterim dedim.Tabi pembe olanindan:)))B... ben yaptircam pastayi sen karisma demisti.Onun tek derdi is arkadaslari gelecekya onlara cok iyi hazirlik yapmam.Menuyude belirledim kafamda.Bakalim nasil olacak? Heyecanliyim...

Buarada bizim maillerimize birileri dadandi yahoodan olan adresim B...nin yahoo ve hotmail adresleri birileri tarafindan kullaniliyor.Hatta B...adina msn e girilip arkadaslarindan telsim kontor bile isteniyor.Ve asil ilginci B..nin is arkadasi olan E.... e B...nin agzindan yazilmis bir nevi asilma maili.Allahatan E...cok anlayisli biride bu mailin kesinlikle B....den gelmedigini anlamis ihtimal bile vermemis.Birileri bir oyun oynuyor ama hayirlisi.Benim asil uzuldugum yilardir kullandigim mail adresimin baskasinin kullandigi ve sakladigim bir suru ozel maillerim ve resimlerim artik bende olmamasi.Yani bir nevi soyulduk!!!!!Dikkatli olun arkadaslar viruslere dikat!!!

Party icin onerisi olan varmi?:)

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

dogumgunumuzu kutladigin cicin cok tesekkur ederiz sevgili zumrutuanka, cok sevindik :).
demek prensesin de dogumgunu yaklasiyor, ne guzel ve de ne heyecanli! yakinlarda olup fiziken paylasabilmeyi isterdik...
haberlerinizi bekliyoruuuuzzzzz...

not: selim'in sitesi icin email adresini iremdem@yahoo.com'a gonderebilirsin. Biz de davetiye isteriz ama ;)

Tuesday, 09 January, 2007  
Blogger Koyubeyaz said...

Dogumgununuz kutlu olsunnnn.. nice saglikli ve mutlu yillara... ayrica geri donup suraya bir syeler yazdigin ve merakimi giderdigin icin tesekkur :)

Wednesday, 10 January, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Allah minik kuzuna hayırlı uzun ömürler versin, şimdiden söyleyeyim dedim;) Eminim çok yoğunsun şimdi hazırlıklar falan, kolay gelsin şekerim:)

Thursday, 11 January, 2007  
Blogger zumrutuanka said...

Sumuklubocekcim Prensesim dunyaya gelmek icin nazlanmasaydi Selimle ayni gun dogmus olacaklardi:))

Koyubeyazcim Tesekkur ederiz.Merak edildigimide bilmek guzelmis:))

Cadicim tesekkur ederim sanada cok yogundu gercekten ama guzelce bitti:))

Friday, 12 January, 2007  

Post a Comment

<< Home

Number of online users in last 3 minutes
online casino